Se den første trailer til dansk instruktørs omdiskuterede Donald Trump-film, ‘The Apprentice’

Se den første trailer til dansk instruktørs omdiskuterede Donald Trump-film, ‘The Apprentice’
'The Apprentice'. (Foto: Nordisk Film)

Det er måske ikke så overraskende, når man laver en film om Donald Trump, men den danskiranske instruktør Ali Abbasis ‘The Apprentice’ har allerede skabt overskrifter i spændingsfeltet mellem underholdning og politik.

Først ville Trumps advokater sagsøge filmen, og siden var det meget usikkert, om nogen ville sætte den op i USA.

Søgsmålet lader dog vente på sig, mens filmen med Sebastian Stan i inkarnationen som den unge Trump og Jeremy Strong som hans mentor Roy Cohn nu er premieresat i USA, veltimet til den verserende valgkamp.

Og i mellemtiden har vi nu fået den første trailer:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen handler nemlig om ekspræsidentens unge dage som forretningsmand i New York, hvor han – som vi ser i traileren – står i lære hos den kyniske Cohn, der lever efter et ganske særligt regelsæt.

Soundvenues Jakob Freudendal anmeldte ‘The Apprentice’ efter verdenspremieren under Cannes-festivalen, hvor han fremhævede de to centrale skuespilpræstationer.

»Sebastian Stan er imponerende underspillet i hovedrollen, der let kunne være blevet ufrivilligt komisk under vægten af Trumps karakteristiske duckface og selvmodsigende talestrøm«, skrev han.

Ali Abbasi har tidligere stået bag filmene ‘Shelley’, ‘Grænse’ og ‘Holy Spider’, ligesom han har instrueret to afsnit af ‘The Last of Us’.

‘The Apprentice’ får dansk biografpremiere 17. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af