Casting-nyt: Nye roller til Jennifer Lawrence, Bruce Willis og Tom Cruise

Casting-nyt: Nye roller til Jennifer Lawrence, Bruce Willis og Tom Cruise

Jennifer Lawrence får et travlt 2015. Ud over at medvirke i fortsættelserne til ’The Hunger Games’ og ’X-Men’ samt i David O. Russells ’Joy’ fortsætter hun samarbejdet med ’Hunger Games’-instruktøren Francis Lawrence i ’The Dive’, et portræt af fridykkerne Fransisco ’Pipin’ Ferrara og Audrey Mestre. Det skriver The Wrap. Filmen produceres naturligvis af vandglade James Cameron.

Samtidig beretter både Deadline og The Wrap, at en anden markant skuespillerinde, Emily Blunt (‘Edge of Tomorrow’), er blevet udset til at spille rollen som Charlize Therons onde søster i opfølgeren til ’Snow White and The Huntsman’. Projektet blev tidligere udskudt, da Frank Darabont, manden bag ’The Shawshank Redemption’, forlod projektet på grund af kreative uenigheder, men filmens producere skulle være tæt på at kunne offentliggøre en afløser. Foreløbig er filmen premieresat til 22. april 2016.

Deadline kan også fortælle, at Tom Cruise og Doug Liman ser ud til at genoptage samarbejdet efter sidste års vellykkede sc-fi-film ’Edge of Tomorrow’. ‘Mena’ fortæller den sande historie om en pilot, spillet af Cruise, der transporterede ulovligt gods til CIA i 80’erne med alvorlige følger. Filmen er fortsat i sin indledende fase, men optagelserne påbegyndes muligvis senere i år.

Vi bliver i CIA, for Bruce Willis er blevet tilknyttet Steven C. Millers ’Extraction’ om en agent, der er gået i hundene efter sin kones død, men som må vågne op til dåd, da hans far kidnappes af nogle terrorister. Altså ikke ligefrem nyt territorium for Willis.

Som led i deres store satsning på fiktionsområdet har tv-kanalen Sky castet Rob Lowe (’West Wing’, ’Parks & Recreation’) til ’Apocalypse Slough’. Serien følger udviklingen i et britisk provinssamfund efter nyhederne om Jordens snarlige undergang. Lowe skal angiveligt spille en rebelsk præst ved navn Father Jude.

Endelig er der nyt om Gareth Edwards mystikomgærdede ’Star Wars’-spinoff-film, der lever en isoleret tilværelse i forhold til den nye, officielle trilogi. Således er Rooney Mara (’The Girl With the Dragon Tattoo’, ’Her’) og Tatiana Maslany (der spiller seks-syv roller ’Orphan Black’) rygtet til projektet, skriver The Hollywood Reporter. Edwards stod tidligere bag den glimrende ’Monsters’, inden han sidste år instruerede den mindre vellykkede ’Godzilla’.

Læs også: John Travolta går til tv, Reese Witherspoon tilbage til Payne

Læs også: Anmeldelse – Edge of Tomorrow

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af