Casting-nyt: John Travolta går til tv, Reese Witherspoon tilbage til Payne

John Travolta skal spille rollen som forsvarsadvokaten Robert Shapiro i første sæson af antologiserien ’American True Story’ om O.J. Simpsons rettergang. Travolta er også producer på serien, der ligesom succeserne ’True Detective’, ’Fargo’ og FX’s pendant ’American Horror Storry’ skifter plot for hver sæson. Det er første gang siden komedieserien ’Welcome Back, Kotter’ fra slut-70’erne, at Travolta medvirker i en serie.

Også Reese Witherspoon har landet en ny rolle. 16 år efter ’Election’ genforenes hun med Alexander Payne i sci-fi-satiren ’Downsizing’, der har Matt Damon i hovedrollen. Filmen foregår i en nær fremtid, hvor mennesket har udviklet teknologien til at krympe i størrelse for at sikre de knappe naturressourcer.

Med ’Downsizing’ opererer Payne i høj grad i ukendt territorium, da instruktøren hidtil har gjort sig i lavmælte dramaer om mænd i eksistentielle kriser, heriblandt ’Sideways’, ’The Descendants’ og sidste års ’Nebraska’.

Læs også: Nicole Kidman og Reese Witherspoon skal lave tv-serie sammen

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af