Trailer: Se Jessica Biel og Jake Gyllenhaal i skandaleombrust komedie

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tre trailer-tanker:

1. Hvis instruktøren Stephen Greene ikke umiddelbart ringer en klokke, er du tilgivet. Faktisk eksisterer han slet ikke. Navnet er et pseudonym for David O. Russell, manden bag de Oscar-nominerede ’The Fighter’, ’Silver Linings Playbook’ og senest ’American Hustle’, der er notorisk kendt for at skabe rav i den på sine filmsets. Således også under produktionen af ’Accidental Love’, som startede optagelser i 2008, men som altså først ser dagens lys her syv år efter. Så hvis Gyllenhaal, Biel og co. ser lidt yngre og friskere ud, end du huskede dem, er det, fordi de er det.

2. I filmen – en politisk, romantisk komedie i screwball-traditionen – skydes Jessica Biel i hovedet med en sømpistol midt under en romantisk date, og da hun ikke har nogen sundhedsforsikring, må hun leve med et søm i hjernen. Hun vælger dog at drage til magtens centrum i Washington og kæmpe for et universelt sundhedssystem med Jake Gyllenhaals glatte politiker ved sin side. Der er altså tale om en stadig aktuel politisk satire trods den langtrukne tilblivelsesproces.

3. Man kan frygte, at filmens producere mest af alt tænker i at få nogle skillinger tilbage for deres oprindelige investering. David O. Russell sprang fra projektet, da han blev forhindret i at optage filmens vigtigste scene, og trailerens miskmask af vidt forskellige genreelementer antyder da også en vis identitetsforvirring. Man må dog håbe, at filmen er bedre end sin tagline: Sometimes you nail love, sometimes it nails you…

Læs også: Vi rangerer Jake Gyllenhaals bedste roller

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af