Video: Se Matthew McConaugheys flabede audition til ’Dazed and Confused’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Matthew McConaughey fik sit gennembrud som gavflaben David Wooderson i Richard Linklaters tågede 90’er-klassiker ’Dazed and Confused’. Nu har Criterion Collection udgivet en video med skuespillerens audition til filmen, og det er ikke svært at forstå, hvorfor Linklater gav ham rollen.

Videoen indeholder en række af Woodersons mest ikoniske replikker, heriblandt hans beskrivelse af highschool-piger: »I keep getting older, but they stay the same age«, sagt med alle tiders smørrede grin.

Richard Linklater arbejder i skrivende stund på filmen ’That’s What I’m Talking About’, en »spirituel efterfølger« til både ’Dazed and Confused’ og Golden Globe-triumfatoren ’Boyhood’. Hvad det helt præcist indebærer, er svært at vurdere, men det lyder lovende.

Læs også: Se Nicholas Winding Refns reklame med Matthew McConaughey

Læs også: Golden Globes – Her er alle vinderne

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af