Trailer: Få eksklusivt første blik på Netflix’ dramasatsning ‘Bloodline’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Tre trailer-tanker:

1. Netflix er fremme i skoene for tiden. Efter det store gennembrud i feltet for egenproducerede serier med ’House of Cards’ og ’Orange is the New Black’ har streamingtjenesten udvidet repertoiret med hujende hast og barsler både med en Baz Luhrmann-produceret hiphop-dramaserie og superhelteserien ’Daredevil’. Inden da er de klar med næste skud på stammen af egenproducerede serier, familiedramaet ’Bloodline’, hvis 13 episoder frigives på streamingtjenesten 20. marts.

2. Serien handler om familien Rayburn, der nyder høj anseelse i deres lokalsamfund, men vendes på vrangen, da familiens sorte får, Danny, vender hjem med alt andet end konfliktskyhed i baggagen. Med hans hjemkomst åbnes sluserne for skeletterne i familieskabet, og The Rayburns’ pæne facade som hardworking Americans begynder så småt at krakelere.

3. Selv om den forestående afsløring af ligene i lasten velsagtens er en solid tilskyndelse til at binge, ligner ’Bloodline’ et karakterdrevet drama med større fokus på indre familiære spændinger end ydre dramatik. På den baggrund har seriens skabere gjort klogt i at samle et cast af prominente navne: Ben Mendelsohn har før vist sin evne til at stikke ud på både akavet og ildevarslende vis i ‘Killing Them Softly’ og ‘The Place Beyond the Pines’, mens stærke navne som Kyle Chandler (‘Friday Night Lights’, ’The Wolf of Wall Street’), Sam Shepard (’Mænd af rette støbning’, ’Mud’) og Sissy Spacek (‘Carrie’, ‘Niceville’) giver løfter om en nuanceret fremstilling af familiens smuldrende selvbedrag. Trods den malplacerede Metallica-fortolkning på lydsporet, sender vi forventninger et ekstra nøk opad.

Læs også: Få det første blik på Netflix’ ‘Daredevil’

Læs også: Baz Luhrman laver hiphop-dramaserie for Netflix

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af