Trailer: Få det eksklusive første blik på Netflix’ ’Daredevil’

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hovedforfatter: Steven S. DeKnight. Medvirkende: Charlie Cox, Deborah Ann Woll, Elden Henson, Rosario Dawson. Premiere: 10. april på Netflix.

Tre trailer-tanker:

1. De fleste gyser nok ved tanken om et gensyn med Marvels ’Daredevil’-karakter takket være den rædsomme Ben Affleck-film fra 2003. Netflix har ikke desto mindre taget chancen og genoplivet den blinde superhelt i 13 timelange afsnit, udviklet i samarbejde med Marvel. Om de bange anelser bliver gjort til skamme, får vi svar på 10. april, når ’Marvel’s Daredevil’ frigives på Netflix.

2. Superhelteserien fortæller historien om Matt Murdock, der mister synet i en ung alder, men hvis øvrige sanser efterfølgende forstærkes markant. Som voksen udvikler han et i superheltesammenhæng klassisk dobbeltliv: Hvor han gør sig som advokat om dagen, benytter han sine ekstraordinære evner til at bekæmpe kriminalitet om natten. Og man kan glæde sig over, at der ikke er sporet af tætsiddende rød latex i traileren.

3. I det hele taget taler meget for, at ’Marvel’s Daredevil’ bliver et mere positivt bekendtskab end spillefilmen (om end det ikke siger alverden). Serien lader til at skrotte filmens uudholdeligt kulørte tone til fordel for en mørkere, mere beskidt version af den blinde hævner. I traileren hænger synden tungt over et New York i opløsning, mens talentfulde Charlie Cox (’Boardwalk Empire’, ’Teorien om alting’) giver løfter om et intenst, nuanceret portræt af titelkarakteren. Faktisk er mørket så tæt, at den kulørte Marvel-font i trailerens slutning virker helt malplaceret.

Lyt til Soundvenue Filmcast: Har en syg høne lagt ‘Mænd og høns’? Lever ‘Better Call Saul’ op til ‘Breaking Bad’?

Læs også: Få det første kig på stortalenter som ‘Fantastic Four’

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af