Trailer: Få det dystre første kig på stortalenter som ’Fantastic Four’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktør: Josh Trank. Medvirkende: Miles Teller, Kate Mara, Jamie Bell, Michael B. Jordan, Toby Kebbell. Premiere 6. august.

Tre trailer-tanker:

1. Ikke en dag uden en ny superhelte-trailer. Seneste skud på stammen er nyfortolkningen af Marvels Fantastic Four-slæng, instrueret af Josh Trank, som  i 2012 stod bag den anmelderroste found-footage-thriller ’Chronicle’ om en flok lømler med superkræfter. Trank kan glæde sig over, at han umuligt kan gøre det værre end Tim Story, der i midten af 00’erne stod bag et par anstrengende film om det dynamiske firkløver.

2. ’The Fantastic Four’ fortæller historien om fire outsidere, der under en rumrejse udsættes for radioaktiv stråling og ændrer fysisk form fra mennesker af kød og blod til superhelte med overnaturlige kræfter. Således fødes Mr. Fantastic, Flammen, Den usynlige pige og Tingen (hvem elsker ikke de danske oversættelser?). Knap har de behersket deres nye kræfter, før de må påtage sig ansvaret for Jordens sikkerhed og bekæmpe Victor Domashev med det mildt ildevarslende kaldenavn Doctor Doom.

3. At dømme ud fra traileren skrotter Tranks reboot forgængernes lalleglade tone og skaber i stedet et mørkere univers uden ironisk distance til originalmaterialet. Det er et modigt valg i en film om menneskelige fakler og deslige, men er nyfortolkningen konsekvent i sin afstandtagen til Marvels kulørte påfund, kan det vise sig at være en fornuftig strategi. Trailerens dystre trackingskud på fremmede planeter antyder i hvert fald en vis sans for den snigende uhygge, mens det stærke cast bestående af nogle af Hollywoods mest spændende unge navne – Miles Teller (’The Spectular Now’ og ’Whiplash’), Kate Mara (’House of Cards’), Michael B. Jordan (‘Fruitvale Station’, ‘The Wire’ – bør kunne bære de store følelser.

Læs også: Få det eksplosive første kig på ‘Ant-Man’ med Paul Rudd

Læs også: Se den dystre trailer til ‘The Avengers: Age of Ultron’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af