Trailer: Se den dystre trailer til ’The Avengers: Age of Ultron’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: Joss Whedon. Medvirkende: Chris Hemsworth, Chris Evans, Robert Downey Jr., Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Mark Ruffalo. Premiere: 23. april.

Tre trailer-tanker:

1. Det er en uskreven regel for superheltefilm, at anden omgang skal være mørkere end den første, og opfølgeren til ’The Avengers’ med undertitlen ’Age of Ultron’ lader ikke til at afvige fra det princip. Traileren byder på ildevarslende klavermusik, alenlange fades og intern splid af den voldelige slags (en forvokset Iron Man ses i nævekamp med den kronisk misfornøjede Hulk). Alt imens Jeremy Renners bueskytte ser alvorlig ud i skoven.

2. Alvoren er opstået, fordi Tony Stark, manden bag Iron Mans metalfacade, har initieret et fredsprogram før tid, og den nederdrægtige Ultron følgelig har vendt sig mod sine skabere. Med et er verdensfreden behørigt truet, og superheltekorpset bestående af Thor, Captain America og co. må trække i kostumerne og bekæmpe den fælles fjende. Med så slående ligheder til den første films plot kan man frygte, at anden omgang af ’The Avengers’ blot føles som en tur i samme karrusel.

3. Ultrons åbenlyse fundering i Frankenstein-myten taler umiddelbart imod en nuanceret skurkerolle, alene fordi temaet synes gentaget til hudløshed. Både i kultserien ’Firefly’ og den første ’The Avengers’ har Joss Whedon været i stand til at kombinere bulder og brag med et vedkommende persongalleri, men om det også er lykkedes i ’Age of Ultron’ er mere tvivlsomt – selv om det, indrømmet, er svært at vurdere ud fra en trailer af eksplosioner og alvorlige blikke.

Læs også: Få det eksplosive første kig på ‘Ant-Man’ med Paul Rudd

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af