Soundvenue Filmcast: Har en syg høne lagt ‘Mænd og høns’? / Lever ‘Better Call Saul’ op til ‘Breaking Bad’?

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

Man skal ikke gå tilbage til en fuser, det ved alle. Men i denne udgave af Soundvenue Filmcast diskuterer vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Thomas Spejlborg Sejersen, om man skal man gå tilbage til en succes?

Efter en pause på hele ti år er manden bag ‘Blinkende lygter’ og ‘Adams æbler’, Anders Thomas Jensen, tilbage med den vanvittige ‘Mænd og høns’. Mads Mikkelsen, David Dencik, Nikolaj Lie Kaas og Nicolas Bro fører an i det stjernespækkede cast – men føles den grovkornede humor om alt fra handicappede til dyresex så frisk i 2014 som i 2004?

Vi kaster os også over en af årets allermest ventede serier – i hvert fald hvis man er fan af ‘Breaking Bad’. Den elskede advokat Saul Goodman har nemlig fået sin helt egen serie, som på flere måder er en overraskende sag. Vi har set de to første afsnit og spørger os selv og hinanden: Tåler den sammeligning med ‘Breaking Bad’, og formår den samtidig at stå på egne ben?

Vi runder også weekendens Robert-uddeling, det voldsomme stormvejr omkring Clint Eastwoods ‘American Sniper’, og så skal vi også forbi den nederdrægtige hurtigrunde og vores streaming-anbefalinger på 30 sekunder.

Dette afsnit er sponsoreret af Viaplay.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af