Bradley Cooper på vej mod instruktørdebut – Beyoncé i kikkerten til hovedrolle

Bradley Cooper på vej mod instruktørdebut – Beyoncé i kikkerten til hovedrolle

Bradley Cooper er på få år blevet en af Hollywoods topdrenge med tre Oscar-nomineringer på stribe og et godt greb i både publikum og kritikere.

Og nu er der noget, der tyder på, at han også vil afprøve sine talenter bag kameraet. Bradley Cooper forhandler nemlig om instruktørjobbet på en genindspilning af klassikeren ‘A Star Is Born’, skriver Deadline. Tidligere har projektet ligget hos skuespillerens mentor på ‘American Sniper’, Clint Eastwood, men nu er stafetten altså gået videre, og studiet bag, Warner Bros., håber naturligvis, at Cooper også indtager en plads foran kameraet i den ene hovedrolle.

Det er dog den anden hovedrolle, der kan vise sig at være mest spændende. Warner har nemlig fra start af haft ingen ringere end Beyoncé i kikkerten, og ifølge Deadline vil hun blive kontaktet om rollen, så snart Bradley Coopers andel i projektet falder på plads.

Det vil ikke være første gang, Beyoncé har flirtet med Hollywood, for hun har både spillet med i ‘Austin Powers in Goldmember’ fra 2002 og ‘Dreamgirls’ fra 2006 foruden at have lagt stemme til animationsfilmen ‘Skovens hemmelige rige’ fra 2013.

Der vil dog alligevel være tale om et skridt op på stigen for seriøse Hollywood-skuespillerinder med ‘A Star Is Born’, hvor hun er udset til hovedrollen som den unge kvinde, der håber på at slå igennem som skuespillerinde i Hollywood og får hjælp af en falleret, alkoholiseret stjerne på vej i den modsatte retning.

Historien er fortalt flere gange før, mest prominent i George Cukors musical med Judy Garland og James Mason fra 1954.

Læs også: Se Bradley Cooper og Emma Stone i traileren til ‘Aloha’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af