Ny Soundvenue Filmcast: Nådesløs Hollywood-satire og vidunderbarnet Xavier Dolans ‘Mommy’

Ny Soundvenue Filmcast: Nådesløs Hollywood-satire og vidunderbarnet Xavier Dolans ‘Mommy’

Sjældent har betegnelsen vidunderbarn passet bedre end på Xavier Dolan: I en alder af 26 år har han lavet fem prisbelønnede spillefilm, som han selv skriver, instruerer, klipper og finder kostumer til. Han spiller sågar selv med i tre af dem!

Nu er han aktuel i Danmark med sit foreløbige hovedværk, ‘Mommy’, der vandt Juryens Pris på Cannes-festivalen og fik en svimlende god modtagelse. Men lever den op til hypen? Det diskuterer vi i den spritnye udgave af Soundvenue Filmcast, hvor ét medlem af podpanelet erkender at have brudt sammen i tårer over filmen.

Fluks derefter ser vi nærmere på Hollywoods forbløffende forkærlighed for at skide i egen rede. David Cronenbergs ‘Maps to the Stars’ med Julianne Moore, Mia Wasikowska og Robert Pattinson tager tykt pis på filmbyens aldrende, narcissistiske divaer og megalomane barnestjerner.

Det er langt fra første gang, filmbyen blotter sit beskidte vasketøj i fuld offentlighed – vi klør os i vores fiktive skæg og prøver at finde frem til årsagen.

Endelig runder vi sidste omgang ‘Mad Men’ (med en sladderafstikker til Jon Hamms afsløring af sit alkoholmisbrug) og en artikel fra Deadline.com, der har fået det meste af den amerikanske tv-verden helt op i det røde felt.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af