Trailer: Første kig på James Bond-filmen ‘Spectre’ med hårdt medtaget Jesper Christensen

»You’re a kite dancing in a hurricane, Mr. Bond«.

Jesper Christensen vender tilbage som superskurken Mr. White i den kommende James Bond-film ‘Spectre’. Sidst vi så ham, var i ‘Quantum of Solace’, og at han ikke er helt på toppen under gensynet, fremgår det af den allerførste teaser for 007-film nr. 24, som netop er blevet frigivet.

Fortiden indhenter Daniel Graigs Bond i ‘Spectre’, der ligner en mørk affære i stil med den vellykkede ‘Skyfall’. Det er da også Sam Mendes, der er tilbage i instruktørstolen.

Spectre er navnet på et stort forbrydersyndikat, som den britiske agentgentleman nu skal op imod, ligesom han har været det i adskillige 007-film tidligere. I spidsen for syndikatet møder vi Oberhauser, spillet af Tarantino-yndling Christoph Waltz, som vi får et glimt af i slutningen af traileren. Han ligner allerede et perfekt match med Bond-universet.

‘Spectre’ får premiere 6. november.

Læs også: Christoph Waltz – fra schlagersanger og Der Humpink til übercool Tarantino-favorit

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af