Trailer: Første kig på James Bond-filmen ‘Spectre’ med hårdt medtaget Jesper Christensen

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»You’re a kite dancing in a hurricane, Mr. Bond«.

Jesper Christensen vender tilbage som superskurken Mr. White i den kommende James Bond-film ‘Spectre’. Sidst vi så ham, var i ‘Quantum of Solace’, og at han ikke er helt på toppen under gensynet, fremgår det af den allerførste teaser for 007-film nr. 24, som netop er blevet frigivet.

Fortiden indhenter Daniel Graigs Bond i ‘Spectre’, der ligner en mørk affære i stil med den vellykkede ‘Skyfall’. Det er da også Sam Mendes, der er tilbage i instruktørstolen.

Spectre er navnet på et stort forbrydersyndikat, som den britiske agentgentleman nu skal op imod, ligesom han har været det i adskillige 007-film tidligere. I spidsen for syndikatet møder vi Oberhauser, spillet af Tarantino-yndling Christoph Waltz, som vi får et glimt af i slutningen af traileren. Han ligner allerede et perfekt match med Bond-universet.

‘Spectre’ får premiere 6. november.

Læs også: Christoph Waltz – fra schlagersanger og Der Humpink til übercool Tarantino-favorit

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af