‘Parks and Rec’-stjerne Aziz Ansari får sin egen Netflix-serie

En af de bedste komedieserier i dette årtusind, ‘Parks and Recreation’, sluttede tidligere på året med et varmt farvel til det elskelige ensemble i all american-byen Pawnee.

Flere af skuespillernes karrierer har steget til vejrs i raketfart i løbet af seriens syvårige forløb, mest prominent Chris Pratt, men også Aubrey Plaza og Nick Offerman har nydt mere end godt af serien foruden selvfølgelig hovedrolleindehaver Amy Poehler.

Og nu er også komikeren bag den techfikserede, smart-i-en-fart-karakter Tom Haverford hurtigt videre. Aziz Ansari får nemlig sin egen serie hos Netflix, der har bestilt 10 afsnit i første sæson. Hvad serien handler om er endnu ikke offentliggjort, men Ansari har teamet op med flere af folkene bag ‘Parks and Recreation’, og også castet lyder lovende.

Ved siden af Ansari kommer vi til at se Eric Wareheim fra den absurdhumoristiske duo Tim & Eric, ‘Archer’- og ‘Bob’s Burgers’-stemmeskuespiller H. Jon Benjamin og komiker Lena Waithe, der blandt andet har produceret komediehittet ‘Dear White People’. Claire Danes lægger også vejen forbi i en gæsterolle.

Ansari er efterhånden et household-name hos Netflix, for hvem han har produceret to standup-shows, senest ‘Live at Madison Square Garden’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af