Video: Barack Obama hidser sig op og får tørt på til White House Correspondents’ Dinner

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Relevansen i The White House Correspondents’ Dinner, den årlige uformelle middag til ære for politiske journalister, politikere, lobbyister og en hob af Hollywood-berømtheder, bliver ofte diskuteret. Men vi andre dødelige kan i det mindste nyde traditionen for en sjælden humoristisk tale af den siddende præsident og en hovedtale, leveret af en komiker, der får carte blanche til at gå hårdt til magthaverne.

Barack Obama har ofte flexet en usædvanlig skarp komisk timing – blandt sammen med Jimmy Kimmel, Stephen Colbert og Zack Galifianikis – og han imponerede atter ved lørdagens middag. Særligt i en sekvens hvor Keegan-Michael Key fra Comedy Central-showet ‘Key & Peele’ spillede præsidentens ‘vrede-translatør’, indtil Obama mister grebet om sin selvkontrol og hidser sig voldsomt op.

Men også arrangementets hovedtaler – Cecily Strong fra ‘Saturday Night Live’, der skulle løfte arven efter tidligere talere som Stephen Colbert, Conan O’Brien, Seth Meyers og Jon Stewart – fik nogle gode stød ind.

Med reference til de aktuelle konflikter i USA omkring politiets behandling og uretmæssige nedskydninger af afroamerikanere lød det blandt andet: »Secret Service er den eneste lovhåndhævende organisation i landet, der får problemer, hvis en sort mand bliver skudt«

Og om Obamas fremskridende alder: »Dit hår er nu så hvidt, at det kan diskutere med politiet«.

Læs også: Video: Se Barack Obama læse ‘mean tweets’ hos Jimmy Kimmel

 

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af