Video: Se bjergtagende supercut af Christopher Nolans film

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nogle har udråbt Christopher Nolan til den næste Stanley Kubrick, mens andre mener, at hans labyrintiske fortællinger ikke er helt så sindrige, som de giver sig ud for. Et modsætningsforhold, der blev sat på spidsen med instruktørens seneste film, ’Interstellar’, en hyperambitiøs, visuelt bjergtagende sci-fi-film, der dog – mente nogle – gik en anelse over gevind i ormehullerne.

Det er dog svært at underkende fascinationskraften i Nolans eskapistiske universer, og hans film tager sig som regel strålende ud i supercuts. Det illustrerer ovenstående video, som en glødende Nolan-fan har sat sammen og delt på Vimeo.

Hans Zimmers musik ledsager uddrag fra samtlige film i Nolans oeuvre, som først vises kronologisk, dernæst flettes sammen i en åndeløs montage. Kun skurrer en passage fra ’Interstellar’ tilsat dialog fra ’The Dark Knight Rises’, hvor land-by-modsætningen bliver en anelse komisk.

Bortset fra det er der al mulig grund til at lade sig opsluge af Nolans billedmagi i det smukke Vimeo-supercut.

Læs også: Christopher Nolans film fra værst til bedst

Læs også: Christopher Nolan svarer på plothulkritik af ‘Interstellar’

Læs også: Se den syleskarpe Honest Trailer til ‘Interstellar’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af