Trailer: Det iPhone-optagede Sundance-hit ‘Tangerine’ om transpersoner på hævntogt

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Med den teknologiske udvikling taget i betragtning kan man nogle gange undre sig over, at der ikke laves vildere eksperimenter med filmformerne. Eller måske er eksperimenterne bare så mislykkede, at vi aldrig får dem at se?

Uanset hvad falder Sean Bakers ‘Tangerine’ på et tørt sted. Den er nemlig progressiv på flere måder. Det er en spillefilm udelukkende optaget med en iPhone, og så har den transpersoner i de bærende roller.

Filmen blev et stort hit på Sundance-festivalen, og kritikerne hyldede den som et uimodståeligt, flot filmet energibundt. Den foregår i den hårdkogte L.A.-bydel Tinseltown og handler om den prostituerede med det skønne navn Sin-Dee Rella, der bliver løsladt fra fængslet og opdager, at hendes kæreste (og alfons) har været hende utro. Sammen med veninden Alexandra iværksætter hun et hidsigt detektivtogt for at finde ud af, hvad der er op og ned i sagen.

Det skulle overraske, hvis filmen får dansk premiere, men om ikke andet kan den forhåbentligt fanges på en streaming-tjeneste inden alt for længe.

Lyt til Soundvenue Filmcast: Netflix’ hypede Daredevil / ‘Lillemand’ og komedien som undermåler

 

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af