Soundvenue Filmcast: ‘Lillemand’ og komedien som undermåler / Netflix’ hypede ‘Daredevil’

Soundvenue Filmcast: ‘Lillemand’ og komedien som undermåler / Netflix’ hypede ‘Daredevil’
Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Abonnér via iTunes
RSS-feed

I denne udgave af Soundvenue Filmcast går vært Martin Bunk, filmredaktør Jacob Ludvigsen og anmelder Sofie Lykke Stenstrop i kødet på Netflix’ Marvel-serie ‘Daredevil’. Den er blevet rost til skyerne, men kan den virkelig leve op til hypen? Panelet er ikke helt enige.

Større enighed er der om, at Jonatan Spangs ‘Lillemand’ ikke har fået den opmærksomhed, den fortjener. Er det simpelthen, fordi komediegenren stadig ikke er lige så velanset som det store, alvorstunge drama? Har komedierne virkelig mindre at byde på end de lange, alvorsprægede fortællinger?

Vi tager diskussionen, og så vender vi også programmet til Cannes-festivalen, der nu er fuldendt, og weekendens White House Correspondent’s Dinner med politikere og komikere på slap line. Podcast-panelet kaster også sig selv ud på slap line i den faste og frygtede hurtigrunde.

Dette afsnit er sponsoreret af Viaplay.

Følg Soundvenue Filmcast på Facebook.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af