Video: Amy Schumers forvoksede skønhedsprinsesse vil være »hot as balls«

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Amy Schumer fører sin skarpe satire over mediernes vrangbillede af kvindekønnet ned i de yngste rækker i ’Babies & Busters’, en formidabel parodi på de amerikanske tv-shows, hvor hysteriske mødre pacer deres purunge døtre til at gå efter diademerne i diverse skønhedskonkurrencer (heriblandt ‘Toddlers & Tiaras’).

I sketchen lider Schumers skønhedsprinsesse af den såkaldte Fetal Red Bull Syndrom (eller som hendes mor noget misvisende kalder den: Benjamin Button-syge), der får hende til at vokse fem gange hurtigere end normalt. Hun er således en kolos på scenen i sammenligning med sine jævnaldrende, men hun lader det ikke slå sig ud i konkurrencen om at blive den næste ’Little Miss Hot as Balls’ (!).

»We don’t know how long she has«, siger hendes læge og tilføjer: »But we really don’t care«.

»I have more potential than this dance«, proklamerer Schumers forvoksede lillepige gennem tilstoppet næse, inden hun i den store finale kopierer Janet Jacksons Super Bowl-stunt til lyden af gisp blandt publikum.

Lyt til Soundvenue Filmcast: Komikerfænomenet Amy Schumer og vanvidsbraget ‘Mad Max: Fury Road’

Læs også: Amy Schumer skyder med skarpt mod celebrity-interviews og ølreklamer

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af