Lyt til Soundvenue Filmcast: Vanvidsbraget ‘Mad Max’ og komikerfænomenet Amy Schumer

Lyt til Soundvenue Filmcast: Vanvidsbraget ‘Mad Max’ og komikerfænomenet Amy Schumer

I den spritnye udgave af Soundvenue Filmcast skal det handle om to fænomener, der har været her, der og allevegne på det store internet de seneste ugers tid.

Vi er nemlig blevet tæppebombarderet med billeder, trailers og klip fra den nye ‘Mad Max: Fury Road’ med Tom Hardy og Charlize Theron i hovedrollerne. Og er filmen så årets actionbrag, eller toppede oplevelsen ved trailer nummer 17? Vi er høje på adrenalin i studiet og skræmmende enige i vores dom.

Derefter går vi i kødet på den hotteste komiker i USA lige nu, Amy Schumer, der med grænseoverskridende perversitet og knivskarp kønssatire føder det ene sketchhit efter det andet, bistået af folk som Tina Fey og Julia Louis-Dreyfus. Men hvad er det, Amy Schumer kan – og er hun del af en nybrydende bølge af bramfri kvindekomikere, der også tæller Lena Dunham og duoen bag ‘Broad City’?

Vi når også omkring Robert Downey Jr.’s pludselige exit fra et ‘Avengers’-interview og vilkårene for filmjournalistik i blockbusternes stramt styrede æra, og så anbefalinger vi naturligvis film og serier fra streaming-tjenesterne.

Abonnér på Soundvenue Filmcast via iTunes – eller lyt til den nye udsendelse HER.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af