Casting-nyt: Christian Bale og Oscar Isaac i film om folkemord, Whitaker i ’Star Wars’-spin-off

Casting-nyt: Christian Bale og Oscar Isaac i film om folkemord, Whitaker i ’Star Wars’-spin-off

Allerede inden den danske premiere på ‘Pitch Perfect 2’ har Universal annonceret, at filmseriens stjerner Anna Kendrick og Rebel Wilson vender tilbage i en kommende treer. Kay Cannon skriver igen manuskriptet, men ingen plotdetaljer er afsløret. Premieren er foreløbigt sat til 21. juli 2017, mens ‘Pitch Perfect 2’ rammer de danske biograflærreder 6. august.

To af tidens dygtigste skuespillere, Christian Bale og Oscar Isaac (‘A Most Violent Year’, ‘Inside Llewyn Davis’), skal spille over for hinanden i ’The Promise’, et romantisk trekantsdrama med det armenske folkemord som tragisk bagtæppe. Det er ikke ukendt territorium for instruktøren Terry George, der tidligere stod bag den hjerteskærende ’Hotel Rwanda’ om massedrabene i det centralafrikanske land. Optagelserne til ’The Promise’ indledes i efteråret.

I den anden ende af genrespektret skal Forest Whitaker ifølge Variety medvirke i Gareth Edwards’ kommende ’Star Wars’-spin-off, ’Star Wars: Rogue One’, der allerede har kompetente kræfter som Ben Mendelsohn (’Bloodline’) og Felicity Jones (’Teorien om alting’) tilknyttet. Få detaljer er endnu afsløret om ‘Godzilla’-instruktørens stjernekrigsfilm, men den bliver angiveligt mørkere og mere rå end de originale film.

Ifølge Variety skal Whitaker ligeledes medvirke i det kommende reboot af ’The Crow’, den berygtede film, hvis hovedrolleindehaver, Brandon Lee, omkom under optagelserne. Som i ‘Star Wars: Rogue One’ er det endnu uvist, hvem den tidligere Oscar-vinder skal spille.

Hvem der skal efterfølge Lee som den gotiske hævner i ’The Crow’ er også usikkert, efter Boardwalk Empire’-skuespilleren Jack Huston har forladt projekt på grund af logistiske udfordringer. Variety skriver, at Jack O’Connell (’Unbroken’, ’Starred Up’) og Nicholas Hoult (‘Mad Max: Fury Road’, ‘X-Men: Days of Future Past’) er blandt de førende kandidater til rollen, men der er fortsat tale om løse rygter.

Reese Witherspoon skal producere og spille hovedrollen i filmatiseringen Maureen Sherry Klinskys kommende, delvist selvbiografiske roman ’Opening Belle’ om en karrierekvinde, der forsøger at kombinere en hektisk hverdag på Wall Street med sine moderlige pligter, mens den økonomiske boble nærmer sig bristepunktet kort inden finanskrisen.

Læs også: Brad Pitt, Ryan Gosling og Christian Bale skal være med i samme film

Læs også: Christian Bales bedste og værste præstationer

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af