Soundvenue Forpremiere: Oplev den hårdkogte gangsterfilm ‘A Most Violent Year’ med Oscar Isaac og Jessica Chastain før alle andre

Oscar Isaac og Jessica Chastain har på rekordtid placeret sig solidt i kategorien af Hollywoods mest eftertragtede a-listers. 

Isaac slog igennem med eftertryk i Coen-brødrenes ‘Inside Llewyn Davis’ og kan snart opleves i en vis ‘Star Wars’-film, mens Chastain kombinerer ynde og mystik i film som ‘Zero Dark Thirty’, ‘The Tree of Life’ og ‘Interstellar’.

Nu kan de begge to ses på dansk jord i J.C. Chandors kritikerroste ‘A Most Violent Year’, et ubønhørligt råt og stemningsfyldt gangsterdrama sat i New York 1981, det mest voldelige år i byens historie.

Isaac spiller en ærgerrig brændstofforhandler, der presses fra alle sider i sin jagt på den amerikanske drøm: Hans ansatte bliver truet, tæsket og plyndret af konkurrenterne, statsanklageren har ham i søgelyset, og på hjemmefronten prøver hans kæderygende hustru (Chastain) at holde sammen på det hele.

‘The Godfather’ spøger i kulissen, tilsat en urovækkende fornemmelse af paranoia. Vores anmelder uddeler da også fem stjerner til filmen, som han kalder »et af de mest interessante bud i gangsterfilmens kanon«.

Nu kan du se ‘A Most Violent Year før alle andre, når vi inviterer til forpremiere på mandag, 8. juni, kl. 20 i Empire.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere
Empire Bio
8. juni, kl. 20.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

A Most Violent Year

 

A Most Violent Year3

 

A Most Violent Year4

 

A Most Violent Year5

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af