Tom Hanks på vej mod Clint Eastwood-drama om heltemodig pilot

Tom Hanks på vej mod Clint Eastwood-drama om heltemodig pilot

Tom Hanks er i fremskredne forhandlinger om at spille Chesley ’Sully’ Sullenberger i Clint Eastwoods biografi om den amerikanske pilot. Det skriver The Wrap.

Sullenberger reddede 155 passagerer, da han nødlandede et US Airways-fly på Hudson-floden i 2009, noget, der skabte overskrifter verden over. Dermed fortsætter Eastwood tilsyneladende hyldesten af amerikanske helte i kølvandet på den patriotiske krigsfilm ’American Sniper’ om snigskytten Chris Kyle.

Todd Komarnicki, hvis seneste bedrift som manusforfatter var thrilleren ’Perfect Stranger’ med Bruce Willis og Halle Berry, skriver manuskriptet over bogen ’Highest Duty: My Search For What Really Matters’, som Sullenberger skrev sammen med Jeffrey Zaslow.

Læs også: Spielberg vifter med de amerikanske faner i Tom Hanks-thrilleren ‘Bridge of Spies’

Læs også: Clint Eastwoods bedste og værste film rangeret

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af