Leonardo DiCaprio og Ridley Scott øjner narko-thriller

Leonardo DiCaprio og Ridley Scott øjner narko-thriller

Knap har vi fået armene ned over den rasende intense trailer til Leonardo DiCaprio og instruktør Alejandro González Iñárritus kommende ‘The Revenant’, før den karismatiske skuespiller formentlig står klar med endnu et yderst spændende projekt.

Ifølge Hollywoods rygtebørs skulle DiCaprio sålunde være linet op til at spille hovedrollen i filmatiseringen af succesforfatter Don Winslows narkothriller ‘The Cartel’.

Winslow er manden bag rå krimier som ‘I hundenes vold’ og ‘De unge vilde’ (sidstnævnte blev i 2012 filmatiseret med bl.a. Aaron Johnson, Benicio Del Toro og Blake Lively), og ‘The Cartel’, en fortsættelse til ‘I hundenes vold’, omhandler ligeledes den mexicansk-amerikanske narkokrig. I bogen møder man to tidligere venner, som nu står på hver sin side af loven, den ene som medlem af en mexicansk narkoring og den anden som politiefterforsker.

Selveste Ridley Scott er om bord som instruktør på ‘The Cartel’, og eftersom han og DiCaprio allerede har et solidt arbejdsforhold i bagagen (DiCaprio spillede hovedrollen i Scotts ‘Body of Lies’ i 2008, og co-producerede ‘Out of the Furnace’ sammen med instruktøren i 2013), virker det bestemt sandsynligt, at duoen slår pjalterne sammen endnu engang.

Det er filmstudiet Fox, der har punget hele 6 millioner dollars ud for rettighederne til Winslows bog – en sjældenhed i en tid, hvor studier helst satser benhårdt på ungdomsbogserier, når den store tegnedreng skal på bordet. HBO og ‘True Detective’-skaberen Nic Pizzolatto var også interesserede i ‘The Cartel’, men blev altså slået på målstregen af Fox og Scott.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af