Trailer: Se DiCaprio og Tom Hardy i Iñárritus gritty opfølger til ‘Birdman’, ‘The Revenant’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I februar vandt Alejandro González Iñárritu en Oscar for sin stilistisk gennemførte metafilm, ‘Birdman’. Men intet tyder på, at han hviler på laurbærrene.

Den første trailer til hans næste film, ‘The Revenant’, er netop blevet offentliggjort, og havde man høje forventninger til filmen alene på baggrund af et cast med Leonardo DiCaprio og Tom Hardy i spidsen, bliver de kun skruet yderligere i vejret med den energiske forsmag.

Filmen handler om Hugh Glass (DiCaprio), der i 1820’ernes vildnis søger hævn over den mand (Hardy), der efterlod ham til at dø efter et bjørneangreb under en jagt.

Det ligner den hidtil mest maskulint rå og gritty film fra instruktøren bag ‘Amores Perros’, ’21 Grams’, ‘Babel’ og altså ‘Birdman’. Den er desuden et resultat af endnu en kompromisløs vision fra den mexicanske auteur. Filmen er optaget i kronologisk rækkefølge, hvilket er ekstremt sjældent, og den bruger udelukkende naturligt lys, et forhold, der skaber store udfordringer for kontinuiteten i filmen. ‘The Revenant’ har derfor også taget hele seks måneder at filme.

Traileren indvarsler desuden en fandenivoldsk præstation fra Leonardo DiCaprio. Kan han endelig vinde sin første Oscar?

‘The Revenant’ får amerikansk premiere 25. december og må forventes at ramme Danmark i de første måneder af 2016.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af