Trailer: Benedict Cumberbatch og Martin Freeman i ny ‘Sherlock Holmes’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Eventen Comic-Con 2015 løber lige nu af stablen af i San Diego, og vanen tro løftes her sløret for en masse nye trailers, klip og (superhelte)filmnyt.

I går blev denne scene fra den kommende ’Sherlock Holmes’ Christmas Special så afsløret, hvori Benedict Cumberbatch og Martin Freeman igen kan ses som hhv. mesterdetektiven med et mind palace og hans loyale hjælper, den efterhånden hårdt prøvede Dr. Watson.

Scenen bekræfter endeligt de mange rygter, der i flere måneder har antydet, at det filmlange afsnit af successerien skulle være hensat til det victorianske London. Hvorfor og hvordan er endnu ubekendte, men heldigvis er der intet i klippet her, der umiddelbart tyder på, at skaberne bag ’Sherlock Holmes’ har lavet en ’Doctor Who’, og ligefrem introduceret tidsrejser til det ellers jævnt ’realistiske’, moderne Sherlock-univers.

Sherlocks nemesis Moriaty er ikke at se i smugkigget, men en underholdende videohilsen fra skuespiller Andrew Scott, Cumberbatch og Mark Gatiss (Mycroft Holmes) der også blev vist på Comic-Con syntes at understrege, at den skingre skurk absolut vender tilbage. Andrew Scott har således pænt travlt med både at intimidere Sherlock, såvel som pirre selveste James Bond, med sin skurkerolle i den kommende Spectre. Se bare her:

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Sherlock Holmes’ juleafsnit skulle egentlig have været sendt nu til december, men seriens executive producer Steven Moffat antydede i går, at vi nok må væbne os med tålmodighed helt til 2016. Til den tid vil afsnittet til gengæld så også både få premiere i udvalgte biografer verden over og på tv.

Moffat afslørede ligeledes, at han endnu ikke er gået i gang med at skrive ’Sherlock Holmes’ længe ventede fjerde sæson. Både Benedict Cumberbatch og Martin Freeman er eftertragtede herrer i Hollywood pt., men begge har dog meldt sig under fanerne til endnu en omgang ’Sherlock’. Seriens tredje sæson blev i 2014 da også den mest sete dramaserie nogensinde på BBC.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af