‘Twin Peaks’ (måske) udskudt igen, igen

‘Twin Peaks’ (måske) udskudt igen, igen

Produktionen af David Lynch’s kommende ’Twin Peaks’-sæson har efterhånden budt på flere syrede twist and turns end den klassiske kultseries eget snørklede plot.

Først var vi et par millioner verden over, der kneb en lille tåre af glæde over udsigten til en tredje sæson ’Twin Peaks’ i 2016. Dernæst svedte vi angstens sved (og ikke på den gode, Bob-inducerende måde), da David Lynch pludselig trak sig fra projektet.

Selv medlemmer af det gamle TP-cast panikkede på Facebook – for blot at blive beroligede igen, da Lynch vendte tilbage til instruktørstolen. Pyha!

Men bedst som alle nu gik og troede, at Special Agent Dale Cooper (Kyle MacLachlan) endelig var klar til at indtage The Double R Diner og sætte tænderne i et stykke cherry pie, går der endnu en sky for solen.

David Lynch’s partner og medskaber af ’Twin Peaks’, Mark Frost, udtalte nemlig for nylig under et besøg på National Baseball Hall of Fame and Museum i New York, at skønt ’Twin Peaks’-optagelserne starter til september, så lander serien ikke på moderkanalen Showtime før engang i 2017.

Fansitet Welcome to Twin Peaks har efterfølgende forsøgt at tjekke op på, hvorvidt Frost blot kom til at sige et forkert årstal, men den skulle desværre være god nok.

Donna, vi føler din smerte.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af