Soundvenue Forpremiere: Se den elskelige narkokomedie ‘Dope’ med ASAP Rocky i hans første filmrolle

Soundvenue Forpremiere: Se den elskelige narkokomedie ‘Dope’ med ASAP Rocky i hans første filmrolle

Asap Rocky debuterer som charmerende pusher i ‘Dope’, og lad os slå det fast med det samme: Han gør det rigtigt godt!

Men det er langt fra den eneste grund til at se Rick Famuyiwas crowdpleaser af et komediedrama, som du kan se før alle andre, når vi holder forpremiere i Empire Bio tirsdag den 15. september. Filmen er nemlig både et drøncharmerende energibundt, et overraskende portræt af ghettoen og en underholdende highschool-komedie for en ny generation, som ‘The Breakfast Club’ og ‘Mean Girls’ var det for de forrige.

Vores hovedperson hedder Malcolm, en ung sort mand, der er vokset op i slummen, men selv er en nørd, der sammen med sine to bedste venner – den splejsede Jib, der ifølge ham selv er 14 procent afrikaner, og den lesbiske tomboy Diggy – kører på bmx-cykler, spiller i et punkband og drømmer om Harvard.

Men ved et tilfælde (og det er her, ASAP Rocky kommer ind i billedet) får Malcolm pludselig en taske spækket med dope i hænderne. Og pludselig går det over stok og sten med en skæv gangsterdatter, hvis urinering på åben gade går viralt, en bitcoin-narkoforretning, en burgerjoint-skudduel, en Coachella-udflugt og en sød romance som nogle af hovedelementerne.

Pharrell Williams har produceret fire sange til soundtracket, som i sig selv gør filmen værd at se. Og så har ‘Dope’ midt i sin højspændte fortælling også noget stærkt og rørende at sige på et tidspunkt, hvor racefordomme og -stridigheder fylder debatten i USA.

Køb billet HER.

Soundvenue Forpremiere
Empire Bio
15. september, kl. 20.00

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dope7

 

Dope6

 

Dope

 

Dope 2

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af