Trailer: Bradley Cooper vil skabe verdens bedste restaurant i ‘Burnt’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Instruktion: John Wells. Medvirkende: Bradley Cooper, Sienna Miller, Omar Sy, Daniel Brühl, Emma Thompson, Uma Thurman. Dansk premiere: 10. december 2015.

Tre trailer-tanker

1)
 Bradley Cooper fik ikke voldsomt mange tangenter at spille på i Clint Eastwoods ’American Sniper’, hvor han som gavflabet cowboy og senere sammenbidt knudemand primært havde dur og mol at gøre godt med. Med ’Burnt’ lader Cooper dog til at være tilbage i en mere jordnær og nuanceret rolle, der muligvis slår fast, hvorfor den 40-åriges skuespiller hører til blandt branchens mest populære skuespillere.

2) Traileren til ’Burnt’ antyder, at åbningen af en ny, ambitiøs restaurant i London ikke blot er en økonomisk og karrieremæssig satsning for vores hovedperson, for som den tyske skuespiller Daniel Brühl advarer: »Hvis du starter en ny restaurant, er der en masse mennesker, der vil forsøge at slå dig ihjel«. Derefter er der lige pludselig nogen, der bryder med hinanden i en baggård, og man kan frygte, at manuskriptforfatteren Steven Knight (‘Eastern Promises’, ‘Locke’, ‘Peaky Blinders’) har set sig nødsaget til at krydre sin fortælling med skydevåben og nævekampe. Det vil umiddelbart være synd, når det menneskelige drama synes at have tyngde nok i sig selv.

3) En gang imellem må man bare bøje sig i støvet for de mennesker, der klipper filmtrailers i Hollywood. Traileren til ’Burnt’ er en farverig og stramt komponeret lille smagsprøve for en ret, vi endnu ikke ved om smager godt. Men skruer man godt op for lyden og lader sig omslutte af det intense mix af omhyggelige madarrangementer og forpinte miner, er traileren en lille oplevelse i sig selv.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af