Trailer: ’Hell & Back’ er kulsort og stjernespækket humor uegnet for børn

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»You spend too much time fucking your hand«, erklærer en krognæset spåkonge til en overvægtige teenager – og med ét forstår man pludselig, hvorfor ovenstående trailer er blevet erklæret ’uegnet for børn’.

’Hell & Back’ er en løssluppen og grovkornet stop-motion-komedie om tre venner, der efter at have fået fingrene i en mystisk bog om djævelen pludselig befinder sig i helvede. Her hersker den rødhudede, muskuløse og behornede Satan, der minder ikke så lidt om helvedes dramadronning fra ’South Park’, og som drengene må undslippe for enhver pris.

T.J. Miller – måske bedre kendt som Erlich Bachman i komedieserien ’Silicon Valley’ – lægger stemme til hovedpersonen Augie, mens blandt andre ’Better Call Saul’-stjernen Bob Odenkirk og Danny McBride fra HBO’s ’Eastbound & Down’ spæder til med de sorthumoristiske indfald blandt birollerne.

’Hell & Back’ er skabt af selskabet ShadowMachine, der også stod bag serien ’Robot Chicken’ – et syret stop-motion-sketchshow, der med sine kulsorte parodier på film- og medieverdenen både har hittet i USA og herhjemme, hvor tv-kanalen 7’eren for nyligt satte serien på tapetet.

Om ’Hell & Back’ nogensinde når de danske biografer, vides endnu ikke, men filmen får amerikansk premiere 2. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af