Trailer: Hyperenergisk forsmag på Scorsese og Jaggers HBO-serie ‘Vinyl’ er rig på sex, drugs and rock’n’roll

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den vel nok allermest ventede serie lige nu er Martin Scorsese, Mick Jagger og Terence Winters rock’n’roll-serie, der har fået titlen ‘Vinyl’. Bobby Cannavale har hovedrollen som pladeselskabschefen Richie Finestra, mens birollerne indtages af folk som Olivia Wilde, Ray Romano og danske Birgitte Hjort Sørensen.

Den første teaser er offentliggjort, og den giver løfter om en energiudladning af sex, stoffer og rockmusik centreret omkring Richie Finestra, der forsøger at redde sit firma og sig selv og opdage 70’ernes nye lyd, mens han samtidig er ved at ødelægge alt omkring sig. Stilen er umiskendeligt Scorsese med veloplagt voice over og legende billedsprog.

Desværre må vi vente lidt endnu med at få syn for sagn, for ‘Vinyl’ får først premiere i 2016, hvor den herhjemme vil kunne ses på HBO Nordic.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af