Trailer: Jesus genopstår i den bibelske storfilm ‘Risen’

Trailer: Jesus genopstår i den bibelske storfilm ‘Risen’
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hverken Ridley Scotts ’Exodus: Gods and Kings’ eller Darren Aronofskys ’Noah’ havde held i sprøjten, da de sidste år oversatte Bibelens hellige skrifter til det store lærred. For godt nok havde historierne tyngde, men hvor Scott blindt satte sin lid til computereffekternes rabalder, kollapsede Aronofskys storfilm med et brag i sin sidste, skingre tredjedel.

Det har dog ikke afskrækket veteranen Kevin Reynolds (’Waterworld’, ’Robin Hood: Prince of Thieves’) fra at fortolke den måske mest berømte af alle Bibelens beretninger, når han med ’Risen’ tager selve Jesu genopstandelse under kærlig behandling. Med sig har han blandt andet Joseph Fiennes, der i hovedrollen som en skeptisk romersk hærfører må tackle folkets oprør i tiden efter Jesus mystiske forsvinden.

’Risen’ – der er Reynolds første film siden det romantiske periodedrama ’Tristan + Isolde’ fra 2006 – har amerikansk premiere 22. januar, mens en dansk premieredato endnu ikke er fastlagt.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af