Trailer: Matt Damon kæmper for overlevelse i Ridley Scotts ‘The Martian’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hverken sidste års bibelske sværd og sandal-epos ’Exodus: Gods & Kings’ eller den længe ventede ’Alien’-prequel ’Prometheus’ formåede at bringe Ridley Scott tilbage op på øverste hylde blandt Hollywoods mest visionære filmskabere.

Nu forsøger den tidligere ’Alien’- og ’Blade Runner’-instruktør dog endnu engang at ramme formen med det stort anlagte sci-fi-drama ’The Martian’, der har Matt Damon i hovedrollen.

Det første kig på filmen ramte nettet tidligere i år, mens en ny trailer nu viser en lidt anderledes – og muligvis overraskende – facet af den kommende storfilm.

’The Martian’, der er baseret på Andy Weirs bestseller af samme navn, fortæller historien om astronauten Mark Watney, der efter en uheldsramt ekspedition til Mars efterlades alene på den røde planet.

Bogen er især kendt for sine humoristiske indslag, og netop den facet dyrker den nye trailer, når Whatney til de henslængte toner af Jimi Hendrix leger laboratorienørd i sin kamp for overlevelse.

Udover Matt Damon medvirker også Jessica Chastain, Jeff Daniels, Kate Mara og Sean Bean i ‘The Martian’, der får premiere herhjemme 8. oktober.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af