Trailer: Se den første teaser til HBO’s ambitiøse sci-fi-serie ‘Westworld’ med Anthony Hopkins og Ed Harris

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Filmen ‘Westworld’ instrueret af ‘Jurassic Park’-forfatter Michael Crichton blev en stor succes i 1973, og nu står HBO bag et serielt remake af fortællingen om en forlystelsespark, hvis primære attraktion er dens livagtige robotter. Ikke helt ulig ‘Jurassic Park’ løber tingene selvfølgelig løbsk.

Serien skulle være fortalt fra robotternes perspektiv, og den første teaser ser særdeles dragende ud – måske lidt i tråd med Alex Garlands stemingsfulde ‘Ex Machina’, der også har en androide i fokus.

Opfinderen i ‘Westworld’ spilles af Anthony Hopkins, mens Ed Harris er amokløben robot, og folk som Evan Rachel Wood (der svarer på Hopkins’ spørgsmål i starten af teaseren), James Marsden, Jeffrey Wright og Thandie Newton også er på rollelisten. Det samme er vores egen Sidse Babett Knudsen, men hun er umiddelbart ikke med i teaseren. Det kunne teoretisk set være hende, vi finder i et hedt lesbisk kys cirka 20 sekunder inde, men det ligner umiddelbart mere netop Thandie Newton. Sidse Babett spiller den daglige leder af forlystelsesparken, Theresa Cullen.

Bag ‘Westworld’ står Jonathan Nolan, Christopher Nolans bror og medforfatter på film som ‘The Prestige’, ‘The Dark Knight’ og ‘Interstellar’. Serien får premiere på HBO Nordic næste år.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af