Producer bekræfter: Kommende Oscar-show får to værter

Da duoen Anne Hathaway og James Franco i 2011 var værter for Oscar-uddelingen, så verden til med tilbageholdt åndedræt. En tåget Franco og en skabagtig Hathaway, der ofte blev ladt i i stikken af sin totalt anonyme medvært, satte to streger under et grumt fejlcast fra showets producere.

Så galt kan det altså gå, men i et interview med Entertainment Weekly kan Oscar-produceren David Hill afsløre, at det kommende Oscar-show atter en gang vil byde på to værter. For som Hill understreger: »To er bedre end én«.

Det har naturligvis fået internettets spekulanter til at match-make på kryds og tværs – og selv peger Entertainment Weekly på komikerduoen Keegan-Michael Key og Jordan Peele, kendt fra sketchshowet ’Key & Peele’, som et oplagt bud. Den parring har vi da heller ikke svært ved at se for os – og da slet ikke med Keegan-Michael Keys sucessfulde sceneoptræden som vrede-oversætter for Barack Obama in mente.

Et andet populært bud er Tina Fey og Amy Poehler, der i flere år har været værter for Golden Globe-prisuddelingen til stor begejstring for både publikum og anmeldere. Fey har ganske vist afvist al interesse for tjansen i et interview med IndieWire – men man har vel lov at håbe.

Læs også: Sketchkomik i verdensklasse – vores favoritvideoer fra ‘Key & Peele’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af