Trailer: Se Daniel Radcliffe som skaberen af ’Grand Theft Auto’ i ’The Gamechangers’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

’Grand Theft Auto’ har været omgærdet af kontroverser og kritik, lige siden den banebrydende etter udkom i 1997. Her var et spil, der sked hul i samfundets normer, og lod kåde teenagedrenge (nå ja, også alle andre) boltre sig i den kriminelle løbebane, henrette politimænd og køre fodgængere over på fortovene med ramaskrig hos forældre og politikere som resultat.

Siden er spilserien blot steget i popularitet, og i 2013 blev ’GTA 5’ verdens hurtigst indtjenende underholdningsprodukt, da det skovlede en milliard dollar ind på sølle tre dage.

I ’The Gamechangers’, filmen om ’GTA’s turbulente rejse mod tinderne, inkarnerer Daniel Radcliffe spilseriens skaber, Sam Houser, med fuldskæg og ild i øjnene, mens Bill Paxton (’Titanic’, ’Edge of Tomorrow’) spiller den konservativt anlagte advokat, der forsøger at skåne de yngste øjne for spillets brutalitet.

Hvor filmens sympati ligger, er svært at afgøre ud fra den korte teaser, men Rockstar Games, selskabet bag ’Grand Theft Auto’, sagsøgte tidligere på året skaberne af filmen. Spilgiganten har dog haft begrænset held med at forpurre filmens tilblivelse, da den udkommer på BBC Two den 15. september.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af