Trailer: Tætsiddende tenniskluns og 80’er-nostalgi i Steven Soderberghs Amazon-komedieserie ‘Red Oaks’

Amazon blæste ikke just verdenspublikummet omkuld, da de i 2013 udvidede repertoiret med den selvproducerede og habile politiske satire-serie ‘Alpha House’. Det gjorde de til gengæld året efter med den mesterligt iscenesatte og forfriskende anderledes ‘Transparent’, der gav løfter om en ny, seriøs spiller i tv-serie-gamet.

Med politiserien ’Bosch’, den sorthumoristiske ‘Mozart in the Jungle’ og det amoralske anti-heltedrama ’Hand of God’ har Amazon fortsat tv-serie-produktionen, og nu har det nyeste skud på stammen, ’Red Oaks’, fået en trailer.

Serien, der i tone såvel som plot vækker minder om den vellykkede coming-of-age-komedie ’Adventureland’ (2009), foregår i de spraglede 80’ere og handler om teenageren Davids sommerferiejob på et sportsreservat befærdet med skæve og kulørte personligheder.

‘Red Oaks’ har ‘Submarine’-stjernen Craig Roberts i hovedrollen og er produceret af den alsidige film- og tv-instruktør Steven Soderbergh, der også snart er aktuel med anden sæson af den blodige hospitalsserie ‘The Knick’.

’Red Oaks’ har premiere på Amazon Prime 9. oktober.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af