Trailer: Vanvittige ‘Yakuza Apocalypse’ viser japansk skandaleinstruktør fra sin vildeste side

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den japanske enfant terrible, Takashi Miike, har som østens svar på Lars von Trier skubbet grænserne for, hvad man kan tillade sig, med sine hårrejsende eksperimenter i voldsfilmen ‘Ichi the Killer’, tortur-gyseren ‘Audition’ og incest-psykosen ‘Visitor Q’.

I de senere år har 55-årige Miike sparet lidt på blodet og ekstremiteterne, men det synes at ændre sig med ‘Yakuza Apocalypse’, instruktørens nye og rablende vanvittige vampyr-fantasy-gangster-actionfilm, der netop har fået en trailer.

I filmen forsøger et ung, loyalt medlem af den japanske Yakuza-mafia at hævne mordet på sin højtærede gangsterboss i en blodrus, der – som traileren ganske farverigt viser – hjælpes på vej af et sæt hugtænder og pludselige superkræfter.

‘Yakuza Apocalypse’ fik generelt en hård medfart på årets Cannes-festival, men vakte også begejstret opsigt for sit uhæmmede, fantasifulde action-orgie. I sin fem-stjernede anmeldelse kaldte Robbie Collins fra The Telegrap filmen for »så meget sjov, som det er overhovedet er muligt at have i en biograf«.

‘Yakuza Apocalypse’ er endnu ikke sat til at få dansk biografpremiere.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af