Video: Jimmy Fallons spoof på ‘Empire’ er uhyggeligt spot-on – og fuld af overraskelser

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jon Stewart og David Letterman har for nylig takket af, så det synes kun naturligt, at Jimmy Fallon også overvejer spørgsmålet om, hvem der skal overtage ‘The Tonight Show’, når han engang siger farvel.

Koblingen til ’Empire’ – Fox’ dramaserie om en glamourøs selskabsboss, der skal finde sin afløser blandt sine tre sønner – er oplagt, og Fallons parodi, ’Jimpire’, byder ikke mindst på en velramt imitation af Terrence Howards autoritære og turtleneck-klædte gangster-gone-CEO, Lucious Lyon.

Sketchen har også veloplagte cameos fra ’Empire’s egen Taraji P. Henson og Howard selv, og så slår den et på én gang overraskende og helt oplagt slag med halen til allersidst. Se den gennemførte sketch ovenfor.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af