‘Mad Max’-instruktør George Miller taler fremtidsplaner – afviser Furiosa-spin-off

‘Mad Max’-instruktør George Miller taler fremtidsplaner – afviser Furiosa-spin-off

Efter actionbaskeren ‘Mad Max: Fury Road’ tog både anmeldere og publikum med storm, er 70-årige George Miller tydeligvis trygt tilbage i Hollywood-varmen. I hvert fald er han sat til at skulle instruere to kommende efterfølgere, der lægger sig i forlængelse af de indtil videre fire ‘Mad Max’-film (alle med Miller i instruktørsædet).

I hvilken retning den aldrende actionmager har i sinde at tage sine efterfølgere vides ikke med sikkerhed, men formodningen har været, at den første af de to sequels ville bære titlen ‘The Wasteland’, og at den højst sandsynligt ville byde på et gensyn med ‘Fury Road’s hårdtslående, karseklippede jernkvinde, Furiosa, spillet af Charlize Theron. Et regulært spin-off var sågar på tale.

I et interview med Digital Spy kunne George Miller dog afvise formodningerne.

»Den titel, der blev offentliggjort (‘The Wasteland’, red.), var bare en arbejdstitel til projektet«, sagde Miller om titlen, og kort efter blev han spurgt om, hvorvidt Charlize Theron vil gentage sin kvindelig badass-rolle i en eller begge af de kommende efterfølgere:

»Svaret må være, at jeg ikke er sikker. Hun er ikke med i selve historien i den kommende ‘Mad Mad’-efterfølger, men på et tidspunkt i den overordnede historie mødes Max og Furiosa igen. Jeg kan ikke rigtig sige mere end det, for det er stadig i udviklingsfasen«.

Om Furiosas manglende tilbagevenden kan skyldes gnidningerne mellem titelrolleindehaveren Tom Hardy og Charlize Theron – der blandt andet udtalte, at de to skuespillere »drev hinanden til vanvid« på settet til ‘Fury Road’ – melder historien dog intet om.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af