’Serial’ bliver til tv-serie – prominent instruktørduo står bag

Sarah Koenigs true crime-podcast ’Serial’ blev et verdensomspændende fænomen, da den over 12 nervepirrende afsnit endevendte Adnan Syeds mulige drab på sin eks-kæreste, Hae Min Lee. Derfor kommer det næppe som et chok, at podcasten nu tager rejsen til tv-skærmene.

Mere overraskende er det, at filmmagerne bag tv-matiseringen er Phil Lord og Chris Miller, der med ’Jump Street’-serien og ’LEGO Filmen’ har etableret sig som Hollywoods uvorne nørder par excellence. På producerholdet akkompagneres duoen blandt andet af Koenig og Julie Snyder, der også producerer podcasten.

Detaljerne er endnu få om tv-udgaven af ’Serial’, men det ligger fast, at den vil følge skabelsen af podcasten, dog med fokus på en anden sag end Hae Min Lees mord.

Læs også: Emnet for den nye sæson af ‘Serial’ er fundet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af