Soundvenue og CPH:DOX præsenterer to hårdtslående og anmelderroste dokumentarer

Soundvenue og CPH:DOX præsenterer to hårdtslående og anmelderroste dokumentarer

Under årets CPH:DOX præsenterer Soundvenue i samarbejde med festivalen særvisninger af ’Cartel Land’ og ’(T)error’, to hårdtslående, opsigtsvækkende og stærkt anmelderroste doku-thrillere.

’Cartel Land’ er en medrivende og barsk dokumentarfilm om den mexicanske narkokonflikt, der så småt er ved at opløse en hel nation indefra. Politiet er uforbederligt korrupte, stofferne flyder i lange baner, og skududvekslinger er daglig kost.

Med kuglerne bogstaveligt talt fygende om ørerne giver filmens instruktør Matthew Heineman os et uafrysteligt portræt af en gruppe civile borgere, der frivilligt har meldt sig under fanerne i den væbnede kamp. Efter visningen vil der være et eksklusivt video-interview med instruktøren.

’(T)error’ følger den 63-årige familiefar Saeed ’Shariff’ Torres, der i to årtier har tjent til dagen og vejen som undercover-agent hos FBI. Hans opgave? At infiltrere radikale muslimske miljøer og forhindre terroristhandlinger, før de sker.

Torres er en erfaren spion, der har lært at se bort fra al moral, men i ’(T)error’ gennemskues han af sit offer. Således ender filmholdet med at være undercover på begge (!) sider af den amerikanske krig mod terror.

’(T)error’ er ikke blot en stærkt medrivende og overrumplende spionthriller, det er også en øjenåbnende beretning om FBI’s diskutable metoder i kampen mod terrorister. Hvor går grænsen mellem at bekæmpe kriminalitet og selv begå den?

Efter visningen vil Soundvenues filmredaktør, Jacob Ludvigsen, holde en Q&A med filmens instruktør, David Felix Sutcliffe.

Særvisningen af ’Cartel Land’ afholdes i Grand Teatret søndag den 8. november kl 21.30, mens ’(T)error’-visningen finder sted i Empire Bio mandag den 9. november kl 17.30.

Tilmeld dig på Facebook og køb billetter på følgende links: ‘Cartel Land’ og ‘(T)error’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af