Trailer: Mørket tætner i nyt, intenst kig på ‘The X-Files’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

De hidtidige trailere til ‘The X-Files’ – genoplivningen af den højt elskede tv-klassiker, der om få måneder rammer tv-stuerne – synes indtil videre at have givet fans, hvad de regnede med: Et nostalgisk gensyn med makkerparret Mulder og Scully og en kærkommen tilbagevenden til seriens paranoide tese om, at intet er, hvad det ser ud til.

Til gengæld har det været småt med den intensitet og den nerve, der skal retfærdiggøre ‘The X-Files’ i en tætpakket tv-serieverden anno 2015. For har en serie, der storhittede i 90’erne, nødvendigvis sin berettigelse i dag?

I et nyt tv-spot får vi endelig færten af den dystre tone, der i første omgang gav ‘The X-Files’ sin massive popularitetog som med sin paranormale mareridtsstemning forhåbentlig lader Mulder og Scullys opklaringsarbejde bide skeer med tidens bedste thriller-serier.

Om det kortvarige, men effektive tv-spot holder, hvad det lover, må tiden vise, når ‘The X-Files’ har premiere 24. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af