Trailer: Odenkirk og Cross genfinder fordums magi i det vanvittige Netflix-sketchshow ’W/ Bob and David’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Bob Odenkirk og David Cross, bedst kendt som henholdsvis Saul Goodman i ’Breaking Bad’/’Better Call Saul’ og Tobias Fünke i ’Arrested Development’, boltrede sig på den komiske scene i 90’erne, hvor de optrådte i ‘The Ben Stiller Show’ og fik et kulthit med det kortlivede HBO-sketchshow ’Mr. Show with Bob and David’.

To årtier efter ‘Mr. Show’ viderefører de garvede komikere formlen i Netflix-regi med et dugfrisk sketchshow. ’W/ Bob and David’ er – at dømme ud fra den første trailer – et rablende skørt potpourri af satire, provokation (særligt en Hitler-joke sidder i skabet) og alskens skæve indfald.

Cross og Odenkirk får undervejs besøg af ’Key & Peele’-komikeren Keegan-Michael Key samt den gamle ’Mr. Show’-kending Jay Johnston.

Sketchshowet udkommer den 13. november på Netflix.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af