Trailer: Robert De Niro er lummer bedstefar med Zac Efron som wingman i ‘Dirty Grandpa’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der var engang, hvor Robert De Niro talte med sit eget, rastløse spejlbillede (‘Taxi Driver’), boksede til blodet sprøjtede (‘Raging Bull) og i det hele taget bare spillede skuespil, som gjaldt det livet.

Men den tid er forbi – i hvert fald hvis man skal tro en halvsløj årrække med ligegyldige biroller samt den nye trailer til komedien ‘Dirty Grandpa’.

Her spiller De Niro enkemanden Dick Kelly, der tager på damejagt i Florida med sit modvillige barnebarn, Jason, spillet af Zac Efron. Jason skal nemlig giftes, hvilket den livlige og liderlige bedstefar ivrigt forsøger at fraråde ham – for som hans visdomsord lyder: »Hvis du gifter dig med hende, kommer du til at gå i søvne gennem resten af dit liv«.

Meget tættere på en fiberrig replik kommer vi ikke i traileren, der til gengæld hverken sparer på bryster, baller, lumre jokes eller festlige optrin. Med høj cigarføring sprøjter Robert De Niro således solcreme ud over en bikini-klædt strandbabe, mens en tilsyneladende uvidende Zac Efron ryger crack for fulde lunger til en hårdtpumpet privatfest. Eneste formildende omstændighed er, at Aubrey Plaza (‘Parks and Recreation’) dukker, men måske det bare er spild af talent?

‘Dirty Grandpa’, der er instrueret af ‘Borat’-produceren Dan Mazer og skrevet af debutanten John Phillips, har endnu ingen fastlagt premieredato herhjemme.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af