Video: Jimmy Kimmel spidder Brooklyns udvikling fra ghetto til hipsterrede i den forrygende spoof ‘Do the White Thing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I 1989 lavede Spike Lee ‘Do the Right Thing’ om det spraglede liv på årets varmeste dag i Brooklyn – en potent, højenergisk film om race og vold i ghettoen, som hurtigt fik en plads i filmkanonen.

Siden har Brooklyn forandret sig ikke så lidt, og det er udgangspunktet for Jimmy Kimmels nye, forrygende veleksekverede spoof på filmen, der under titlen ‘Do the White Thing’ spidder den priviligerede, overreflekterede hipsterkultur, der nu dominerer bydelen.

Sketchen er ikke mindst en fornøjelse, idet en række af tidens skarpeste ansigter på tv dukker op, heriblandt Alex Karpovsky og Andrew Rannells fra ‘Girls, Jay Duplass fra ‘Transparent’, Zooey Deschanel fra ‘New Girl’, PJ Byrne fra Scorseses kommende ‘Vinyl’ og Rami Malik fra ‘Mr. Robot’. De suppleres af Billy Crudup og Jimmy Kimmel selv i den rigt detaljerede og herligt uhøjtidelige video.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af