Bekræftet: Ryan Gosling skal spille med i ‘Blade Runner 2’

Bekræftet: Ryan Gosling skal spille med i ‘Blade Runner 2’

Så skulle den være god nok: Ryan Goslings medvirken i ‘Blade Runner 2’, den kommende sequel til Ridley Scotts visionære sci-fi-klassiker fra 1982, er en sealed deal.

Skuespilleren bekræfter rygterne i et interview med Collider, hvor snakken også faldt på, hvordan instruktøren Denis Villeneuve og fotografen Roger Deakins var med til at få Gosling om bord på projektet, hvorefter han dog resolut lukkede ned for ‘Blade Runner 2’-snakken:

»Det er så fedt! Og hvis jeg siger mere om det, er der en lille mikrochip inden i mig, der eksploderer«, sagde skuespilleren.

‘Blade Runner 2’ har desuden 1’erens oprindelige hovedrolleindehaver, Harrison Ford, på rollelisten, og filmen instrueres som sagt af franske Denis Villeneuve, mens kamerageniet Deakins (‘There Will Be Blood’, ‘No Country for Old Men’) altså agerer fotograf. De to har tidligere arbejdet sammen på kidnapningskrimien ‘Prisoners’ samt den endnu biografaktuelle narkothriller ‘Sicario’.

Det er endnu uvist, hvornår ‘Blade Runner 2’ har premiere, men Ryan Gosling kan næste gang opleves i det stjernespækkede finanskrisedrama ‘The Big Short’, der rammer de danske biografer 28. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af