Dybt underlig video lærer dig, hvordan du laver dine egne Minions

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Ovenstående klip kan vel egentligt ikke kategoriseres som klassisk comedy – eller traditionelt haha-sjovt. Ikke desto mindre er det (efter min mening) svært ikke at trække lidt på smilebåndet over videoens simple idioti. Så er I advaret.

Animationsfilmene ‘Despicable Me’ 1+2 med Steve Carell i stemmehovedrollen som superskurken Gru blev begge kæmpesucceser. Til at hjælpe sig med at udføre sine skumle planer havde Gru en hær af små gule håndlangere, de såkaldte Minions. De små, søde (og små-dumme) Minions blev så populære figurer, at de for nyligt fik deres helt egen spinoff-film, som siden har overhalet de originale ‘Despicable Me’-films indtjening på verdensbasis. De små gule tumper er med andre ord meget populære.

Derfor må det komme som gode nyheder for Minion-fans, at man faktisk kan lave sine helt egne Minions hjemme i køkkenet. Sådan cirka i hvert fald. Det viser sig nemlig, at hvis man tager en håndfuld såkaldte ‘hydragel-perler (en slags vandkapsler man kan bruge til at hydrere sine planter) og smider dem på en glohed stegepande – ja, så danser perlerne hidsigt rundt i panden og ligner mest af alt en mindre Minions-hær, der forsøger at stikke af.

Om det var den (russiske? – Google Translate er i tvivl) Youtube-bruger Джон Панч’s mening at give verden en Minion-opskrift eller ej, aner jeg ærlig talt ikke. Det var bare det, jeg syntes, det lignede. I hvert fald ser det hyggeligt ud, og den insisterende klikkende lyd, som perlerne laver, mens de danser rundt i panden, er underligt hypnotiserende. Jeg skal i hvert fald ned på nærmeste planteskole i morgen og købe lidt ind.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af