Jon Stewart vender tilbage – skriver under på fire år lang kontrakt

Jon Stewart vender tilbage – skriver under på fire år lang kontrakt

Det varede ikke længe. Det er kun lidt over en uge siden, at vi i nærværende medie kunne berette om, at den meget savnede Jon Stewart havde slået sig ned på en gård langt ude på landet med sin kone for at slappe af i fred fra de kameraer, der i næsten 17 år fulgte ham som vært på ‘The Daily Show’.

Nu annonceres der imidlertid overraskende og meget spændende nyt fra Stewart-lejren. Jon har nemlig skrevet kontrakt med HBO på fire år og følger således i hælene på sin gamle kollega John Oliver, der også skiftede Comedy Central ud med HBO.

Hvorvidt det betyder, at Jon Stewart snart kan ses på vores skærme igen, er dog uvist. Stewart er først og fremmest blevet hyret ind til at stå i spidsen (formentlig bag kameraet) for en række korte digitale udgivelser på HBO NOW og HBO GO – så håber vi bare, at også HBO Nordic får lov at vise os nordboere resultatet af Jons nye anstrengelser.

De små digitale indslag – såkaldte Digital Shorts – skal efter sigende indeholde korte, satiriske kommentarer på aktuelle begivenheder, en disciplin man må sige, at Jon Stewart har perfektioneret igennem sin tid på ‘The Daily Show’. Om sit nye job siger Jon Stewart:

»22 minutters fjernsyn om dagen nedbrød mig tydeligvis. Mon ikke jeg kan klare et par fem minutters indslag en gang imellem«.

Kenneth Sarup er fast comedyskribent for Soundvenue.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af