Video: Jon Stewart er IKKE blevet spist af naboens kat!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Da man var lille, skete der indimellem nogle lidt underlige ting med ens kæledyr. De skiftede simpelthen farve fra tid til anden! Man kunne opleve at komme hjem fra skole, nyde et dejligt glas koldt mælk og skynde sig ind på sit værelse for at hilse på sin kanariefugl Pinto kun for at se, at dens fjer pludselig var skiftet fra mørkegrønne til lysegrønne, og dens vægt var faldet. »Det er helt normalt«, forsikrede ens mor. »Det er, fordi det er blevet sommer«.

Da man blev lidt større, kunne der ske en anden underlig ting: Ens hund kunne finde på bare sådan at flytte lige pludseligt en dag, man ikke var hjemme! Ens mor forklarede så, at lille Tino var blevet lidt gammel, og derfor var flyttet ud på en dejlig gård på landet, hvor den kunne »slappe af«, og hvor den »var glad« og havde det »meget bedre«. Man synes måske, det var lidt strengt, at Tino bare sådan skred ud af det blå, men hvis den »havde det bedre«, hvor den var nu, så var det vel egentlig ok. Strengt, men ok.

Da man så blev gammel nok, fik man sandheden at vide. Pinto var blev spist af naboens kat, og Tino var blevet ramt af en skraldebil. Mor havde bare prøvet at beskytte ens små følelser. Strengt. Men ok.

Heldigvis er det en kendsgerning, at ex-‘Daily Show’-værten Jon Stewart rent faktisk er flyttet ud på en gård, hvor han har det bedre. Det fremgår at dette nye mini-interview med den populære politiske satiriker. Han har fået sig et distingveret, velholdt fuldskæg og ynder nu at besøge den lokale smoothiebar flere gange om dagen og nyde et stykke pizza i sin bil på vej hjem. Det har du fortjent, Stewart. Vi er mange, der savner dig, men det er rart at vide, at du ikke er blevet spist af naboens kat.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af